Simu Liu schittert in nieuwe Stormgate trailer bij The Game Awards

Film- en tv-superster Simu Liu (Marvel’s Shang-Chi, Barbie, Kim’s Convenience) betrad het podium van The Game Awards om een wereldpremière trailer te presenteren voor Stormgate, de langverwachte nieuwe real-time strategy game van Frost Giant Studios.

Liu, de bestsellerauteur van de New York Times van We Were Dreamers: An Immigrant Superhero Origin Story, is een ervaren RTS-speler die Warz zal spelen in Stormgate. Warz is een leider in het leger van de Infernal Host en wordt een terugkerend speelbaar personage in de doorlopende verhaallijn van Stormgate, die is geschreven met de hulp van Chris Metzen, de creatieve visionair achter de originele RTS-universums van Warcraft en StarCraft van Blizzard Entertainment. Warz wordt in de laatste momenten van de trailer onthuld als leider van een Infernal invasieleger.

Kickstarter-oprichterspakketten en exclusieve verzameleditie

Eerder deze week lanceerde Frost Giant een Kickstarter-campagne (playstormgate.com) die in minder dan 15 minuten volledig was gefinancierd, meer dan een miljoen dollar ophaalde op dag 2 en een van de snelst groeiende Kickstarters voor videogames in de recente geschiedenis werd. Supporters kunnen digitale Founder’s Packs ontvangen met campagnecontent, speelbare helden en exclusieve beloningen zoals bètatoegang in 2024 en een gelimiteerd in-game kippenhuisdier. Kickstarter geeft spelers ook de kans om een fysieke Stormgate Collector’s Edition met beperkte oplage te bemachtigen, inclusief een Vanguard Vulcan mech-beeldje.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password