SimTask FarmStick: Bestuur landbouw en zware machines

Ter gelegenheid van Poznań Game Arena 2023 onthult Thrustmaster met trots haar nieuwe multifunctionele joystick die speciaal is ontworpen voor simulatie van “Farming”: SimTask FarmStick.

SimTask is de nieuwe productlijn van Thrustmaster die is ontworpen voor het simuleren van de bediening van landbouw- en zware machines. Het is nu ongelooflijk eenvoudig om een complete set-up samen te stellen die perfect is voor het besturen van zwaar materieel en het bewerken van het land – door SimTask FarmStick te combineren met de SimTask Steering Kit, plus een Thrustmaster T128 of T248 racestuur.

SimTask FarmStick is de eerste joystick ontworpen voor het besturen van landbouw- en zware machines, ontwikkeld op basis van Thrustmaster’s know-how op het gebied van vluchtsimulatie. Met zijn 3 richtingsassen en H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) magnetische sensoren kun je heftrucks, kranen en alle andere soorten landbouw- en bouwmachines nauwkeurig besturen. De 33 actieknoppen en bedieningselementen op de bedieningsinterface en de voet worden direct herkend via Plug & Play in Farming Simulator 22, zodat gamers alle machines in de game direct onder de vingertoppen kunnen bedienen en toegang hebben tot een groot aantal verschillende acties binnen duimbereik. Het ontwerp van de stuurknuppel is direct geïnspireerd op het interieur van moderne tractoren en landbouwmachines van topklasse, voor meer beleving en realisme. De tweehandige vorm maakt het zelfs mogelijk om twee FarmSticks tegelijk te gebruiken voor specifieke taken, zoals het bedienen van bosbouwmachines.

SimTask FarmStick

De nieuwe, onmisbare tool om elk type machine in elk scenario onder de knie te krijgen!

 • Zware machines besturen
  SimTask FarmStick is de joystick die is ontworpen voor simulatie van landbouw en bouw en het besturen van zware machines. Bedien vorkheftrucks, takels, kranen of bosbouwmachines en voer elke taak met gemak uit dankzij de drie 16-bits richtingsassen, waaronder twee met H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology™) magnetische sensoren.

 • Multifunctionele stick
  Met 7 knoppen, 2 tuimelschakelaars, 1 ministick en 1 duimwiel is de stick een multifunctioneel apparaat waarmee je alle soorten machines binnen handbereik kunt bedienen. Met de trekker kun je schakelen tussen de modi “Rijden” en “Werken” om toegang te krijgen tot 6 extra acties.

 • Alles-in-één bedieningspaneel
  De basis van de joystick heeft 18 extra knoppen die volledig kunnen worden toegewezen aan specifieke acties in elke game of elk type voertuig. Met de “Combo”-functie kun je het aantal acties dat je aan elke knop kunt toewijzen verdubbelen in Farming Simulator 22.

  Met zijn 33 knoppen en verschillende soorten bediening is de SimTask FarmStick zowel een joystick als een alles-in-één bedieningspaneel, zodat je geen muis en toetsenbord meer hoeft te gebruiken.

   

 • Ergonomisch ontwerp, geïnspireerd op echte landbouwmachines
  Dankzij het ergonomische, tweehandige ontwerp heb je eenvoudig toegang tot de belangrijkste functies met een comfortabele bediening – zelfs tijdens lange sessies. SimTask FarmStick is geïnspireerd op het interieur van moderne tractoren en landbouwmachines van topklasse, met realistische afmetingen.

 • Plug & Play in Farming Simulator 22
  SimTask FarmStick is compatibel met PC (Windows® 11/10) en Plug & Play in Farming Simulator 22 (spel niet inbegrepen). De knoppen worden automatisch toegewezen aan elk voertuig. Alle knoppen kunnen worden geprogrammeerd voor de behoeften van elk spel (lijst met compatibele spellen is beschikbaar op de ondersteuningswebsite van Thrustmaster).

 • Klaar voor het ecosysteem
  Gebruik SimTask FarmStick in combinatie met een Thrustmaster T128 of T248 racestuur en SimTask Steering Kit (*wordt apart verkocht) voor totale controle en een meeslepende ervaring die de bestuurderscabine van landbouw- of bouwmachines simuleert. SimTask FarmStick kan ook alleen worden gebruikt of als duo voor meer technische machines, waaronder bosbouwmachines.

SimTask FarmStick is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €89,99 en verschijnt wereldwijd op 14 november 2023.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password