Binnenkort verkrijgbaar: De Sims 4 – Stedelijk Leven

Vandaag kreeg ik een leuke e-mail in mijn inbox van ‘The Sims’. “Zet je schrap voor een bruisend leven in de stad!”. Een nieuwe expansion pack? Ja hoor!

Met deze uitbreiding kunnen onze Sims de stad San Myshuno met nieuwe wijken ontdekken. Basketballen in de Specerijenwijk of afspreken met je vrienden in een karaokebar? Een van de vele dingen die in de stad te beleven valt. Ook kunnen je Sims festivals zoals het Liefdesfestival gaan bezoeken. En voor die Geeks onder ons, er is ook een GeekCon. Voor ieder wat wils dus. Er zijn maar liefst 5 verschillende festivals die in de stad plaats vinden.

Sims kunnen een festival bezoeken.

Bron: EA Games

Enne, je kan ook in de stad gaan wonen. Weliswaar in een appartement (en als je genoeg geld hebt zelfs een penthouse). Maar waar je in de andere steden gewoon je huis helemaal kunt platgooien, of een muurtje verbouwde, kan je dit met de appartementen niet doen. Want geen enkele huisbaas vindt het leuk als je zomaar die badkamer vergroot. Een leuke uitdaging, al zeg ik het zelf. Wanneer je in een appartement woont, zouden er ook nieuwe acties zijn. Daarnaast zijn er ook nieuwe carrières waarmee je dat geld binnen kan halen: politicus, recensent en iets met sociale media (social influencer?)

Karaoke - hoe goed kan jouw Sim zingen?

Bron: EA Games

In de trailer, die je hieronder kan zien, zien we grafittikunstenaars, straatmuzikanten, betogingen, basketters, eetwedstrijden, karaoke, vuurwerk en meer.

Er wordt ons alvast beloofd dat de komende weken meer nieuwigheden op ons losgelaten zullen worden. En daar kijk ik zeker naar uit. Want dit lijkt me echt wel een leuke uitbreiding te worden.

De nieuwe uitbreiding kreeg de naam De Sims 4 Stedelijk Leven en is vanaf 3 november verkrijgbaar voor 39,99 EUR voor de PC en Mac.

Spelen jullie ook De Sims en wat is jullie favoriete uitbreiding ?

Diskettes, 'uren' wachten tot een spel laadde, joysticks, ... zo begon Karen met een Amiga haar reis in de gamingwereld. Op dit moment, na enkele upgrades van computers, horen Counter-Strike:Global Offensive, Sims en Mario Kart tot haar lieveling games. Naast deze games staat ze ook altijd open voor een leuk gezelschapsspel.

Lost Password