Side-scrolling online shooter SIDE BULLET toont wapens in nieuwe trailer

De Zuid-Koreaanse studio PressA heeft vandaag een geheel nieuwe trailer onthuld waarin de verschillende soorten wapens worden getoond die je kunt gebruiken in hun aankomende zijwaarts scrollende online shooter SIDE BULLET.

SIDE BULLET komt later dit jaar naar PlayStation 5 als een gratis-te-spelen titel en is een side-scrolling versie van de Battle Royale shooter. In een stedelijke, betonnen jungle nemen spelers het op tegen elkaar en tegen vreemde monsters. Kies een vechter uit een van de negen kartels, waaronder Psychos, Special Agents en Prisoners. Elk kartel heeft zijn eigen passieve vaardigheid die Unique Perk wordt genoemd. Ook kun je speciale wapens gebruiken in combinatie met actieve vaardigheden die Perks worden genoemd.

Gebruik je wapens in combinatie met je grijphaak om soepel en behendig te platformen. Versla vreemde monsters om krachtigere wapens en voorraden te krijgen. Speel perks vrij terwijl je speelt en pas je gevechtservaring aan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze nieuwste trailer geeft een voorproefje van het verleidelijke wapentuig dat je zult gebruiken. Van klassieke wapens als AK47’s, raketwerpers en vlammenwerpers tot meer esoterische wapens als EMP’s, torentjes en zwaartekrachtvelden, je zult je munitie onder de knie moeten krijgen als je aan het einde van een wedstrijd als winnaar uit de strijd wilt komen.
Bij de lancering bevat SIDE BULLET de speltypen Battle Royale Solo en Battle Royale Trio. In toekomstige updates wordt meer content toegevoegd.

Als free-to-play game biedt SIDE BULLET microtransacties, maar dit zijn geen pay-to-win bonussen. In plaats daarvan zijn er Item Bundles, die aanpasbare cosmetische items bevatten, zoals kostuums, wapenskins, meubels, emotes en meer, gebundeld voor een lage prijs, evenals de Premium Battle Pass waarmee spelers verschillende extra beloningen kunnen verdienen bovenop hun bestaande Free Battle Pass-beloningen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password