Side-scrollende online shooter SIDE BULLET lanceert op 4 oktober op PlayStation 5

De Zuid-Koreaanse studio PressA heeft vandaag onthuld dat hun aankomende zijwaarts scrollende online shooter SIDE BULLET op 4 oktober naar PlayStation 5 komt als een gratis te spelen titel. Bereid je voor op een ongeëvenaarde Battle Royale, waarin tactische diepgang wordt gecombineerd met 2D arcade-actie!

In een stedelijke, betonnen jungle nemen spelers het op tegen elkaar en tegen vreemde monsters. Kies een vechter uit een van de negen kartels, waaronder Psychos, Special Agents en Prisoners. Elk kartel heeft zijn eigen passieve vaardigheid die Unique Perk wordt genoemd en speciale wapens kunnen worden gebruikt in combinatie met actieve vaardigheden die Perks worden genoemd.

Gebruik je wapens in combinatie met je grijphaak om soepel en behendig te platformen. Versla vreemde monsters om krachtigere wapens en voorraden te krijgen. Speel perks vrij terwijl je speelt en pas je gevechtservaring aan. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Bij de lancering bevat SIDE BULLET de speltypen Battle Royale Solo en Battle Royale Trio. In toekomstige updates wordt meer content toegevoegd.

Als free-to-play game biedt SIDE BULLET microtransacties, maar dit zijn geen pay-to-win bonussen. In plaats daarvan zijn er Item Bundles, die aanpasbare cosmetische items bevatten, zoals kostuums, wapenskins, meubels, emotes en meer, gebundeld voor een lage prijs, evenals de Premium Battle Pass waarmee spelers verschillende extra beloningen kunnen verdienen bovenop hun bestaande Free Battle Pass-beloningen.

“We zijn erg blij dat PlayStation 5-spelers op 4 oktober eindelijk de beschikking krijgen over SIDE BULLET”, zegt Seong-Uk Kim, directeur van SIDE BULLET bij PressA. “We denken dat het een zeer originele mix is van klassieke 2D zijwaarts scrollende actie met hedendaagse Battle Royale-gevoeligheden die anders aanvoelt dan alles wat er op de markt is. We kunnen niet wachten om te horen wat spelers ervan vinden!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password