Shueisha Games’ Roguelike Real-Time Deckbuilder Arcana Of Paradise lanceert vandaag.

Arcana of Paradise -The Tower-, het real-time roguelike deckbuilding avontuur ontwikkeld door Tasto Alpha en uitgegeven door SHUEISHA GAMES, (eerder getiteld The Tower -To the Bottom-), lanceert vandaag op Steam voor PC en Nintendo Switch met een 22% lanceringskorting die eindigt op 26 april.
Ga op een tarot-geïnspireerde, topsy-turvy reis van de geest van Masaoki Shindo (Ruri Dragon) en Tom Ikeda (Black Bird, Rule of Rose, Director) aangevuld met een excentrieke soundtrack van Jun Fukuda (No More Heroes, Lollipop Chainsaw). Zorg voor de overleving van een groepje kinderen dat geïsoleerd zit op de top van een mysterieuze toren. Trek de spelonkachtige zalen in op zoek naar voedsel, schatten en een geruchtmakend paradijs terwijl je je verdedigt tegen een aanval van kwaadaardige monsters.

Vorm samen een perfect duo en daal af in de buik van de toren. Kies strategisch uit een totaal van 20 speelbare kinderen in 3 klassen met verschillende startkaarten en passieve eigenschappen, en bouw vervolgens een deck met meer dan 100 tarot-geïnspireerde speelkaarten.

Gebruik de kaarten verstandig en snel, want de real-time kaartgevechten, vergelijkbaar met Active Time Battles uit klassieke RPG’s, vereisen snelle reflexen. Leg aanvallende kaarten snel achter elkaar om verwoestende combo’s te vormen, en neem een beschermende houding aan met schildkaarten die je voor de vijandelijke aanvallen uitspeelt. Combineer defensieve kaarten met een perfecte timing om inkomende aanvallen te pareren die tegenstanders in een roes brengen, en houd helende kaarten bij de hand om langer te overleven.

Herschik de stapel als je een slechte hand krijgt en let daarbij goed op de richting van de kaarten. Een omgekeerde kaart kan de strijdplannen in een oogwenk doen kantelen, met zowel positieve als negatieve gevolgen. Elke gewonnen schermutseling leidt tot een keuze – komt de groep terug met extra brood om hun mede-torengenoten te voeden, of blijft de stapel gevechtskaarten in hun voordeel om dieper in de diepten van de Toren te duiken?

Speel tijdens elke ronde nieuwe kaarten, kinderen en voorwerpen vrij, ontmoet eigenaardige bewoners van de Toren en ontrafel het mysterie van de Heilige Boom, waarvoor levensreddend brood moet worden opgeofferd voor speciale beloningen. Met een volledig dek en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Race naar de bodem in de Online Ranked Mode en daag de best getrainde paren op de planeet uit.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password