Shop Till You Drop op GOG tijdens Black Friday

Het is geen verrassing dat bij grote deals, gratis games horen. Laten we beginnen met Narita Boy, die je kunt claimen op GOG’s voorpagina. Als de pixel-art held gevangen in het Digitale Koninkrijk, is het aan jou om de wereld te redden in dit prachtige actie-avonturenspel van Team17. Wacht niet te lang – je kunt het alleen de komende 48 uur claimen, tot 25 november om 2 uur UTC. Zodra deze giveaway eindigt, hebben we een ander gratis spel voor je.

Bij een grote uitverkoop als Black Friday hoort een grote release – Europa Universalis IV, met alle DLC, is nu live op GOG, geheel DRM-vrij. Heers over je land, bouw een rijk en domineer de wereld in deze klassieke grand strategy game van Paradox Interactive.

Nu het hoofdgerecht – duizenden grote aanbiedingen wachten op u, waaronder enkele van de all-time bestsellers, dus zorg ervoor dat u ze bekijkt. Hier is een korte lijst met wat je kunt verwachten:

BioShock Infinite Complete Edition (-80%);
Mafia Trilogy (-60%);
Cyberpunk (-50%);
S.T.A.L.K.E.R.: Schaduw van Tsjernobyl (-70%);
POST 2 (-90%);
SWAT 4 – Gold Edition (-50%);
Saints Row: The Third Remastered (-75%);
Stronghold: Warlords (-75%);
Syberia: The World Before (-50%);
Steelrising (-40%);
Dying Light – The Following: Enhanced Edition (-67%).

We snappen dat het doornemen van duizenden titels een beetje overweldigend kan zijn, daarom hebben we een selectie van samengestelde collecties opgesteld om het gemakkelijker te maken de beste deals op de beste games te vinden:

Klassiekers – want GOG is de beste plek voor games die eeuwig meegaan, bijv. Heroes of Might and Magic 3 Complete (-75%), The Elder Scrolls V: Skyrim SE (-75%), Mortal Kombat Trilogy (-30%).

RPG – een selectie van de meest opmerkelijke juweeltjes in het genre, bijv. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY (-80%), Fallout 3 GOTY (-67%), Wasteland 3 Deluxe Edition (-67%)

Indie – laat ze niet onder je radar glippen, bijv. Disco Elysium – The Final Cut (-75%), Scorn (-20%), Beholder 3 (-45%)

GOG Strategy Bundle – 90% korting op de hele bundel met 3 games: Hard West Collector’s Edition, Krush Kill ‘N Destroy 2: Krossfire en Cossacks Anthology.

GOG RPG Bundle – 89% korting voor de 3 games bundel met: Dead In Vinland, Knights of Pen and Paper +1 Edition, en Evoland Legendary Edition

Versus Evil Turn-based Games – een opmerkelijke verzameling spellen waaronder The Hand of Merlin, Wintermoor Tactics Club, en Antihero met een korting van -67%.

Als al het bovenstaande niet genoeg is, zijn er 3 Build Your Own Bundle-aanbiedingen van Team 17 (met de Overcooked-serie, Blasphemous en The Escapists 2), Microids (met de Syberia-serie en XIII Remake) en Goblinz (met Hero’s Hour, Terraformers en Ozymandias). Hoe meer games je uit elke bundel koopt, hoe hoger de korting, waardoor de games goedkoper worden – zoals altijd tellen games die je al op GOG hebt mee voor de grotere korting.

Geweldige aanbiedingen, gratis games, samengestelde collecties en bundels – het is The Black Friday Sale op GOG, tot 30 november, 11 PM UTC.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password