SHODAN probeert The Talos Principle 2 te slim af te zijn

Het kwaadaardige AI-meesterbrein SHODAN heeft een hekel aan zielige, vlezige mensen. Maar hoe zit het met de zelfbewuste, puzzelende androïden van The Talos Principle 2? Het filosofische open-wereld puzzelspel van Croteam en Devolver Digital is eerder gespeeld door GLaDOS van Portal, die wees op een aantal vermeende overeenkomsten met een ander spel met lasers en kubussen.

Maar nu is het tijd voor de andere favoriete misantropische hyperintelligente AI uit de game om het te proberen, met dank aan de originele SHODAN-stemacteur Terri Brosius.System Shock’s beruchte Sentient Hyper-Optimized Data Access Network, of SHODAN voor haar vrienden (als ze die had), heeft The Talos Principle 2 ook gespeeld en ze heeft wat gedachten over deze humanoïde machines die zichzelf als mensen beschouwen.
Over moeilijk tevreden te stellen gesproken. Maar negeer SHODAN. Haar circuits zitten vol haat. The Talos Principle 2 is geweldig (critici hebben het ‘een meesterwerk’, ‘tot nadenken stemmend’ en ‘geniaal’ genoemd) en het is nu verkrijgbaar op PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Om de 9e verjaardag van het Talos Principle te vieren, geven we bovendien fikse kortingen op de hele serie op Steam, inclusief, voor het eerst, 20% korting op The Talos Principle 2. Er is nog nooit een beter moment geweest om je hersenen op de proef te stellen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password