Shiny Meltan verschijnt beperkte tijd in Pokémon GO

The Pokémon Company International, Niantic, Inc. en Nintendo hebben vandaag bekendgemaakt dat een Shiny-versie van de Mythische Pokémon Meltan een beperkte tijd in Pokémon GO voor zal komen. Zodra een speler deze zeldzame Pokémon bemachtigt, kan hij overgebracht worden naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Deze beide spellen zijn enerzijds bedoeld voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokémon-videospellen zetten, en anderzijds voor fans van het allereerste uur die Pokémon op een andere manier willen spellen. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn na hun lancering op 16 november 2018 voor het Nintendo Switch-systeem met veel gejuich ontvangen.

Meltan is een zeldzame Pokémon die verschijnt wanneer in Pokémon GO een Mystery Box wordt gebruikt. Een Mystery Box kan uitsluitend verkregen worden door Pokémon GO te koppelen aan Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Spelers die hun Mystery Box in de periode van dinsdag 5 februari tot en met maandag 4 maart 2019 gebruiken, kunnen in Pokémon GO een Shiny Meltan vangen. Tijdens dit speciale event is de wachttijd voor het opnieuw openen van de Mystery Box drie in plaats van zeven dagen.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password