Shines over: The Damned Vandaag exclusief uit voor PlayStation 5

Indie-uitgever en ontwikkelaar Firenut Games kondigt met trots aan dat Shines Over: The Damned vandaag lanceert voor PlayStation 5 via wereldwijde digitale winkels.

Shines Over: The Damned is een unieke avonturenervaring waarin je zintuigen op de proef worden gesteld en je realiteit in twijfel wordt getrokken. Beleef een spannende verkenningstocht door uitgestrekte, angstaanjagende omgevingen die zijn gemaakt met Megascans-technologie en waar gevaar en angst op de loer liggen.

Je hebt geen naam, geen wapens en geen vrienden om je te beschermen. Je bent alleen, behalve je trouwe hond, die je door deze duistere wereld zal leiden en aan je zijde zal blijven.

Pas op voor de verschrikkingen die je te wachten staan in Shines Over: The Damned. Je bent gewaarschuwd…

Shines Over: The Damned lanceert vandaag exclusief voor PlayStation 5 via de wereldwijde digitale winkels voor 14,99 €EUR en wordt uitgegeven door Firenut Games.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password