Shin Megami Tensei IV: Apocalypse en 7th Dragon III Code: VFD vanaf 2 december verkrijgbaar

Deep Silver, Sega, en Atlus, hebben bekend gemaakt dat de Japanse RPG titels Shin Megami Tensei IV: Apocalypse en 7th Dragon III Code: VFD vanaf 2 december verkrijgbaar zijn in Europa. Beide titels zullen zowel digitaal als in de winkel beschikbaar zijn op Nintendo 3DS voor €39.99.

Shin Megami Tensei IV: Apocalypse (SMT4A) voert je naar de restanten van Tokyo, dat is verwoest door een catastrofe. Demonen en mensen leven naast elkaar, maar eigenlijk is de mensheid een speelbal geworden van hogere krachten. Jij speelt de rol van een eenzame Hunter, die door het sluiten van een pact met een god, na zijn dood terug tot leven wordt gewekt in ruil voor eeuwige onderdanigheid.

Dit is de start van een avontuur waarbij je samen met andere Hunters de ruïne van post-apocalyptisch Tokyo verkent, in een plot dat aansluit op dat van het originele Shin Megami Tensei IV.

Shin Megami Tensei IV: Apocalypse Key Features

  • Bepaal het Lot van de Mensheid: De Shin Megami Tensei series is bekend voor het verkennen van de moeilijke relatie tussen mens en goden. SMT4A gaat hierop verder in dan ooit, waarbij de Hunters moeten beslissen aan welke zijde van vrede of anarchie ze willen strijden.
  • Demonen: In SMT4A ga je het gevecht aan met meer dan 450 demonen, geselecteerd uit alle mogelijke culturen en religies. Verslagen demonen kan je rekruteren om in te zetten in gevechten.
  • Fuseren: ‘Demon fusion’, het combineren van 2 of meer demonen om tot een sterkere variant te komen, is een hoeksteen van de SMT.
  • Taal: de game bevat Engelse tekst en voice-over7th Dragon III Code: VFD vindt plaats in het jaar 2100, waar draken zijn neergestreken op aarde en de mensheid is overgegeven aan de genade van deze imponerende schepsels. Niet alles is echter verloren. Als speler vorm je een team met Nodens Enterprises – een videogame bedrijf dat vastbesloten is om de dreiging van de draken te stoppen – om een drakenjager en uiteindelijke redder van het universum te worden. Niettegenstaande de moeilijke tijden heeft Nodens Enterprises een manier gevonden om de balans in het voordeel van de mensheid te doen kantelen. Door in de tijd terug te reizen, naar drie verschillende tijdperken, kan je het evenwicht van de kracht van draken verstoren.

7th Dragon III Code: VFD key features

  • Meeslepende verhaallijn: verken ettelijke dungeons verspreid over 3 tijdperken, het mythische Atlantis, de futuristische hoofdstad van Eden en hedendaags Tokyo.
  • Character Customisation: creëer het ultieme team drakenjagers en kies uit 8 verschillende klassen, 40 verschillende stemmen en 96 uiterlijke varianten. Tijdens je missies word je vergezeld door 2 teamleden en je party kan bestaan uit 9 personages
  • Uitgebreide gameplay: ontwikkel je vaardigheden, neem deel aan side quests en ga zelfs op dates. Verder sta je ook in voor het beheer van het hoofdkantoor van Nodens Enterprises. Voeg nieuwe verdiepingen toe, zoals bijvoorbeeld een bibliotheek, een sky lounge, een katten café en evacuatie voorzieningen.
  • Originele stemmen: geniet van de originele Japanse stemmen met Engelse ondertitels
  • Bonusmateriaal: een artbook met 28 pagina’s is inbegrepen bij de game 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password