Shaq Fu: A Legend Reborn knalt de winkels in met spectaculaire nieuwe launch trailer

Mindscape, Saber Interactive en Wired Productions lanceren vandaag Shaq Fu: A Legend Reborn met een knallende nieuwe launch trailer! Iedereen die de game in huis haalt, krijgt later deze maand bovendien een presidentiële verrassing met een bonus DLC.
Shaq Fu: A Legend Reborn is een sequel op het in 1994 verschenen Shaq Fu, een vechtspel met Shaquille O’Neal in de hoofdrol. In Shaq Fu: A Legend Reborn keert de basketballegende terug en neemt hij het op tegen demonische celebrities om wraak te nemen en alsnog een waardige plek te claimen in de videogamegeschiedenis. Sla vijanden neer met verwoestende combo’s en maai om je heen met een hilarisch arsenaal aan wapens en power-ups in een avontuur vol humor en keiharde actie. Natuurlijk spreekt Shaquille zelf de stem in van het hoofdpersonage!

Later deze maand wordt een bonus DLC uitgebracht voor Shaq Fu: A Legend Reborn. Verwacht een presidentiële verrassing met een compleet nieuw avontuur en extra uren speelplezier!

Shaq Fu: A Legend Reborn is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en heeft een adviesprijs van €34,99 voor PlayStation 4, Xbox One en PC en €39,99 voor de Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

2 Comments

  1. Over the top games, daar zijn er meer van nodig op onze planeet! 😀

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password