Shapeshifting actie-RPG Coridden heeft een gratis demo voor Steam next fest

Coridden, een nieuwe actie-RPG van de Zweedse ontwikkelaar Aftnareld die in de zomer van 2024 wordt uitgegeven door Anshar Publishing, heeft een GRATIS demo als onderdeel van Steam Next Fest, een meerdaagse viering van opkomende games op Steam van 5 februari tot 12 februari.

 

Terwijl de duisternis de oude stad Aasha en haar oude geheimen – en schatten – omhult, gaan jij en je broers en zussen op weg, vastbesloten om het kwaad in het land te trotseren en je stempel te drukken. Terwijl velen in het verleden het slachtoffer zijn geworden van de sinistere schaduwen, heb jij iets wat zij niet hebben: een gave om van gedaante te veranderen.

 

Coridden volgt een familie krijgers die de vijanden worden die ze verslaan – welke vijand dan ook. Als je het kunt bevechten, kun je het zijn. Ontwikkelaar Aftnareld heeft elk gevecht zo ontworpen dat je het kunt benaderen zoals jij dat wilt, of je nu een formidabel magisch monster bent of een gewoon mens. In Coridden kun je je menselijke en monsterlijke vaardigheden naar eigen inzicht koesteren of verwaarlozen om zo een geheel eigen, unieke speelstijl te creëren. Je kunt vaardigheden combineren, nieuwe wapens maken en wilde, experimentele combo’s uithalen in gespannen, real-time gevechten.

Er gebeurt op elk moment van alles, maar als het allemaal te veel wordt voor één persoon, kun je een team vormen met vrienden voor coöp met vier spelers.

 

Shapeshifting geeft je ook een voordeel buiten gevechten. Monsters zijn er in allerlei vormen en specialiteiten, en sommige geven je nieuwe vaardigheden waarmee je verborgen gebieden kunt bereiken en uitdagende puzzels kunt oplossen. Je kunt op elk moment tijdens gevechten of verkenningstochten van gedaante verwisselen en je eigen pad door de duisternis banen – ervan uitgaande dat het je niet eerst verteert.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password