Shadowlands Eternity’s End (9.2) lanceert 22 februari

De kampioenen van Azeroth gaan binnenkort op avontuur door Zereth Mortis om het op te nemen tegen de Gevangenbewaarder wanneer de laatste grote verhaal content update, Eternity’s End, live gaat op 22 februari.

Eternity’s End brengt een hoop nieuwe features, beloningen en activiteiten met zich mee, waaronder:

  • Nieuwe Raid: Sepulcher of the First Ones – Vecht je een weg naar de Jailer binnen de Sepulcher, waarbij je het opneemt tegen zijn machtigste luitenants en onderweg werkt om Anduin, de Alliance koning, te redden.
  • Nieuwe zone: Zereth Mortis – Verken het land van de stamvaders vanuit je thuisbasis Haven, en nieuwe quest hub compleet met dagelijkse quests, en nieuwe bewoners om bondgenoten mee te worden, waaronder de mechanische Automa en de Enlightened, en een factie van voormalige Brokers.
  • Terugkeer van Tier Sets – Verdien stukken van de nieuwe Progenitor-themaset voor klassepantsers via verschillende activiteiten, waaronder raid boss drops, Mythic+ dunegeons en PVP, met 2- en 4-delige setbonussen voor elke klassespecialisatie.
  • En meer – Kijk uit naar diverse updates en verbeteringen van diverse features en systemen, waaronder class balance, professions en Torghast, en een keur aan nieuwe mounts en pets om te verzamelen!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com