Shadow Warrior 3: Definitive Edition komt op 16 februari uit op PC, PS5 & Xbox Series.

Vlotvoetige ontwikkelaar Flying Wild Hog en hun hyperactieve danspartner Devolver Digital hebben aangekondigd dat Shadow Warrior 3: Definitive Edition op 16 februari wordt losgelaten op pc, PlayStation 5 en Xbox Series S|X. Bestaande bezitters van Shadow Warrior 3 krijgen een gratis update naar de Definitive Edition met nieuwe functies en prestatieverbeteringen.
De Definitive Edition van Shadow Warrior 3 is een vernieuwde, ultragewelddadige mix van snelle gunplay, messcherpe melee combat en een spectaculaire free-running beweging door een mythisch Japans rijk. Test je vaardigheden in de geheel nieuwe Survival Mode, New Game Plus en Hardcore Mode, en WATCH OUT FOR THAT DRAGON!

Verbeter je spel
Het speltype Survival is beschikbaar na afloop van het hoofdverhaal en bestaat uit 3 nieuwe gevechtsarena’s die uren nieuwe gameplay bieden. Er liggen 3 nieuwe wapenskins klaar voor degenen die de uitdaging aankunnen!

Bedankt voor de herinneringen
In het Chapter Select-menu kun je teruggaan om ontbrekende upgrades te verzamelen en de meest magische momenten van Lo Wang opnieuw te beleven.

Vind je Mojo
New Game Plus biedt een nieuwe manier om de ultraviolette actie van de verhaalmodus van Shadow Warrior 3 te ervaren. Geniet van extra uitdagingen, beloningen en skins om Lo-Wang die broodnodige vertrouwensboost te geven!

Ga hard of ga naar huis
De nieuwe Hardcore moeilijkheidsgraad biedt de meest intense versie van Shadow Warrior tot nu toe! Niet voor bangeriken.

Als een Shogun
Leef op het randje in de Hero Mode, een uitdagende modificatie die het leven van Lo Wang inkort tot een beperkt aantal respawns. Verdien er meer door spectaculaire Finishers uit te voeren, maar als ze op zijn, is je vooruitgang voorgoed verloren.

Consoleer jezelf
PlayStation 5- en Xbox Series S|X-bezitters worden getrakteerd op op maat gemaakte verbeteringen, waaronder PS5 Haptics & controller speaker support en opnieuw afgestelde prestatiemodi. Kies tussen een boterzachte 60 fps voor snel geweld of versterkte 4K-beelden met 30 fps voor een echte filmervaring.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password