Shadow of the Tomb Raider krijgt slechte recensies op Steam door afprijzing

De Steam-pagina van Shadow of the Tomb Raider wordt belaagd met negatieve recensies. De reden hiervoor is een tijdelijke prijsdaling voor de recent verschenen game.

De nieuwste Tomb Raider-game is sinds 14 september uit en heeft iets meer dan een maand later al een behoorlijke korting ontvangen op Steam. Op het moment van publicatie is de game namelijk voor 39,59 euro beschikbaar, wat 34% minder is dan de oorspronkelijke vraagprijs van 59,99 euro. Ook een bundel met de overige games uit deze nieuwe trilogie en de season pass en de Digital Deluxe Edition van Shadow of the Tomb Raider zijn respectievelijk 47% en 36% goedkoper dan hun originele verkoopprijzen.

Eigenaars die de game rond release hebben gekocht zijn niet erg tevreden met de afprijzing en hebben negatieve recensies achtergelaten. Hierdoor is de algemene beoordeling van ‘Grotendeels Positief’ naar ‘Verdeeld’ verschoven.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password