Shadow of the Eternals niet meer in actieve ontwikkeling

Geschiedenislesje: in 2013 kwam Denis Dyack, de maker van Eternal Darkness, op de proppen met Shadow of the Eternals, wat een spirituele opvolger voor zijn GameCube-klassieker moest worden. Er werden twee crowdfunding campagnes gelanceerd, maar allebei mislukten ze. Lang werd gedacht dat het project definitief opgedoekt was, maar in mei 2015 vertelde Dyack dat aan Shadow of the Eternals nog steeds gewerkt wordt en dat door zijn eigen, nieuw opgerichte studio, Quantum Entanglement Entertainment. In 2016 kwam de game nog eens piepen met weinig indrukwekkende beelden en sindsdien is het stil gebleven.

Nu heeft Dyack tijdens een interview gezegd dat Shadow of the Eternals niet geannuleerd is, maar dat het spel ook niet in actieve ontwikkeling is. Na feedback is men blijkbaar tot de conclusie gekomen dat het nu niet het juiste moment is voor de game. Die verdere, actieve ontwikkeling zou volgens Dyack ook nog wel even op zich kunnen laten wachten.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password