Shadow of the Colossus-maker werkt aan nieuwe game

Fumito Ueda, de maker van games als Shadow of the Colossus en The Last Guardian, werkt op dit moment met zijn studio genDesign aan een nieuwe game.

Volgens Ueda moet de schaal van de game vergelijkbaar worden met zijn andere titels, zo meldt hij in Weekly Famitsu, “Het voelt niet aan als een indiegame. We mikken op de schaal van Ico, Shadow of the Colossus en The Last Guardian.”

Het gameconcept wordt op dit moment uitvoerig getest. “We proberen onze ideeën uit om te kijken of ze interessant zijn en of het gamefonds dat we krijgen het ondersteunt, dus we blijven bezig met prototypes. We werken eerst aan de core van de game en maken daarna een stabiel product.”

Meer details over de game zijn er nog niet, alleen dat het een compleet nieuwe game wordt en geen vervolg. Het onderstaande plaatje werd begin dit jaar op de website van genDesign geplaatst, maar het is niet bekend of dat te maken heeft met de nieuwe game.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password