Session: Skate Sim nu verkrijgbaar

Nadat de game al een flinke fanschare opbouwde tijdens de vroegtijdige toegang-periode op Xbox en pc, is de volledige versie van Session: Skate Sim nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (Steam, Epic).
Het hoge niveau van realisme wordt bereikt door innovatieve gameplay, waarbij de twee sticks elk een voet vertegenwoordigen, en geavanceerde physics. Skaters kunnen de sensaties die ze kennen van het echte skaten in de game-wereld ervaren en blijven oefenen om steeds beter te worden, net als in het echt.

Spelers kunnen kiezen uit 16 beroemde skaters om de tricks van hun helden levensecht na te doen en ze te volgen door de verschillende missies van de campaign-mode.

De video-editor is één van de belangrijkste features van de game en laat spelers al hun beste moves vastleggen. Vervolgens kunnen spelers aan de slag met vele toffe opties, zoals het 90s-filter, om coole clips te maken en met anderen te delen.

Voornaamste kenmerken van Session: Skate Sim:

  • Herbeleef de jaren 90: de gouden eeuw van skateboarding is in de game gereproduceerd
  • Een schat aan content: een sandbox-game met een journey-mode voor liefhebbers van missies – 50 hoofdmissies, 54 zijmissies en 60 missies met andere skaters
  • Iconische spots: skate door getrouwe reproducties van 3 steden – Philadelphia, New York en San Francisco
  • Officiële content:
    • Speel met 16 pro-skaters:  Annie Guglia, Antiferg, Beagle, Billy Marks, Daewon Song, Dane Burman, Donovan Strain, Jahmir Brown, Louie Barletta, Manny Santiago, Mark Appleyard, Nora Vasconcellos, Ribs Man, Ryan Thompson, Samarria Brevard, Torey Pudwill
    • 50 skateboarding-merken
  • Innovatieve gameplay: de ultra-realistische gameplay maakt van Session: Skate Sim de ultieme skateboarding-simulatie
  • Een uitgebreide video-editor: de video-editor biedt een keur aan opties: fisheye lens, clip editor, field of view-aanpassing, verschillende camera-types, enz.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password