Session: Skate Sim – nieuwe video toont vier nieuwe skaters

Slechts enkele dagen voor de release van Session: Skate Sim, introduceert een nieuwe video vier nieuwe skaters, voor een totaal van zestien speelbare* skaters bij release.

Als skateboardfan heb je vast wel eens gehoord van beroemdheden als Torey Pudwill, Louie Barletta, Samarria Brevard en Ryan Thompson, en deze skate-helden zijn allemaal speelbaar in Session: Skate Sim.
 • Torey Pudwill
  Torey is zonder meer een van de creatiefste skaters van het moment. Deze skateboard-verslaafde is altijd bezig zijn techniek te verbeteren en laat zich nergens door stoppen!
 • Louie Barletta
  Louie blijft maar komen met indrukwekkende nieuwe tricks. Hij werkt hard en geconcentreerd om zijn potentie volledig waar te maken, maar vergeet nooit dit met plezier te doen. Voor hem is fun het belangrijkste van skateboarding.
 • Samarria Brevard
  Samarria is van nature nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe spots. En zo weet ze altijd de beste plekjes te vinden. Ze heeft ook een ongekend uithoudingsvermogen, dat vele skaters bewonderen!
 • Ryan Thompson
  Deze inwoner van Austin gelooft dat skateboarden de leukste manier is om je vrije tijd door te brengen. Ryan zoekt altijd naar nieuwe spots en past zijn skate-stijl aan op de stad waarin hij ze vindt.

Session verwelkomt spelers in de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren. De ultrarealistische physics van de game wekken de sensatie van skateboarden tot leven, waarbij de studio een baanbrekend en uniek gameplay-element introduceert: de “True Stance Stick”, waarbij beide voeten onafhankelijk van elkaar met de twee sticks bestuurd worden. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten volhardend oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. Daarnaast heeft de game een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen op video kunnen vereeuwigen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password