Session: Skate Sim krijgt grootste update tot nu toe

NACON en Crea-ture Studios kondigen een nieuwe update aan voor Session: Skate Sim. De game – die verkrijgbaar is via Vroegtijdige Toegang op Steam, het Xbox Game Preview-programma en de Epic Games Store – zet een grote stap voorwaarts met de toevoeging van diverse nieuwe features en verbeteringen, waardoor de reputatie van de game als nieuwe standaard voor skateboardsimulaties verder wordt versterkt.
De ontwikkelaars hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om community en fans de nieuwe features en verbeteringen te brengen waar ze op zaten te wachten. Al enkele jaren werkt het enthousiaste team van Crea-ture Studios in Montreal aan hun droom: het creëren van een simulatie die de spirit en het realisme van skateboarden tot uitdrukking brengt. Die droom is steeds meer werkelijkheid geworden dankzij het harde werk van het team, de steun van NACON en de voortdurende discussies met de fan-community. Dagelijks geven meer dan 200.000 spelers hun feedback aan het team. Naar aanleiding van deze feedback besloot het team de update een paar maanden uit te stellen, zodat de gevraagde verbeteringen en nieuwe content geïntegreerd konden worden.

“De bouwstenen komen eindelijk samen en vormen de visie die we altijd al voor ogen hadden met deze game. Al sinds het begin slagen spelers erin de physics van onze game met succes te benutten, en we kunnen niet wachten om te zien wat hun creativiteit zal ontgrendelen in deze nieuwe, geavanceerde versie van de game. Wij van Crea-ture Studios zijn de fans enorm dankbaar voor hun steun en erg blij dat we deze update met hen kunnen delen,” aldus Marc-André, medeoprichter van Crea-ture Studios.

De update verbetert de hele game-ervaring, inclusief de physics van personages, die zijn aangepast om hun bewegingen nog meer te laten lijken op die van echte skateboarders. In combinatie met Full Body IK (Inverse Kinematics) is het realisme van animaties volledig geoptimaliseerd. De interactie tussen het board en de skateboarder is ook aanzienlijk verbeterd om vloeiender aan te voelen en het échte skategevoel dichter te naderen.

De open wereld van de game was al fors, maar is nu nog verder uitgebreid met twee van de beste skate-locaties ter wereld: Jerome Avenue Banks in New York City en FDR Park in Philadelphia. De steden komen nu tot leven met voetgangers en andere straatgebruikers, voor een nog meeslepender ervaring. Spelers kunnen elke hoek van de maps verkennen als een van de vijf nieuwe skateboarders die zijn toegevoegd: Antiferg, Mark Appleyard, Billy Marks, Manny Santiago en Beagle, waarmee het totaal aantal skateboarders op negen staat.

Daarnaast zijn vier nieuwe, aanpasbare personages aan het spel toegevoegd. Behalve deze avatars, kunnen spelers hun favoriete kleding en merken kiezen. Madrid Skateboards, ThankYou Skateboards en Sugar Skate Co. zijn slechts enkele voorbeelden van de iconische merken die in het spel present zijn.

Voor spelers die een uitdaging niet uit de weg gaan, is er een nieuwe mode toegevoegd voor een nog rijkere spelervaring. Door verschillende buurten in de Big Apple en Philadelphia te bezoeken, kunnen spelers andere skateboarders ontmoeten om toegang te krijgen tot verschillende missies. Door nieuwe tricks te voltooien, verdienen spelers street cred en wordt hun reputatie bij sponsors verbeterd

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password