Serveer een kom wraak wanneer Cyberpunk Kitchen Automation Sim Neon Noodles 3 augustus lanceert

In de nabije toekomst is voedsel het ultieme symbool van rijkdom geworden. Terwijl de restanten van de mensheid nauwelijks kunnen overleven op smakeloze voedingsslib, doen een paar GROTE MONSTERS zich tegoed aan de heerlijkste delicatessen, met dank aan de titulaire Neon Noodles Corporation. In deze gevaarlijke en mysterieuze wereld moet je opklimmen in de rangen van Neon Noodles en het duistere geheim ontdekken dat aan de basis ligt van dit megalithische bedrijfsimperium.

Vivid Helix kondigt aan dat het bekroonde cyberpunk-keukenautomatiseringsspel Neon Noodles op 3 augustus wordt gelanceerd op Steam, Epic Games Store, GOG, Humble Games Store en Itch.io.

Neon Noodles is een puzzelspel met een open einde, geïnspireerd op Zachtronics-klassiekers als Opus Magnum. Accepteer contracten voor LISTEN, I DON’T HAVE MUCH TIME en gebruik je vindingrijkheid en verschillende gereedschappen – van robotkoks tot teleportstations – om ingewikkelde productielijnen te bouwen die 400 ruwe ingrediënten omzetten in meer dan 250 heerlijke recepten, zoals Jollof rijst, Spätzle of Fesenjān, NEON NOODLES ISN’T WHAT IT SEEMS.

Gebruik een intuïtief opname- en afspeelsysteem om je eigen oplossingen voor elke missie te ontwerpen. Maak je machines zo simpel of zo complex als je zelf wilt, of verdiep je in optimalisaties van programmagrootte, snelheid of oppervlakte. Onderweg ontdek je ~THEY’RE LYING TO YOU~ het mysterie van wie je werkelijk bent en PLAY ALONG FOR NOW.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password