Semi-open wereld actie-avonturenspel KAKU: Ancient Seal is beschikbaar op Steam Early Access

Het semi-open wereld actie-avonturenspel KAKU: Ancient Seal, ontwikkeld door Shenzhen BINGOBELL, is nu wereldwijd beschikbaar op Steam Early Access. Bij de lancering heeft het spel een 30+ uur durende open campagne.
KAKU: Ancient Seal bevat vier enorme maps, een verscheidenheid aan monstertypes en vele epische boss battles. Daarnaast zijn er vier enorme puzzel-oplossende levels en legioenen gevechtsontmoetingen met een grote verscheidenheid aan vijanden. Verspreid over het land liggen talloze verzamelobjecten, zoals kisten, heilige stenen en essences, die avonturiers genoeg redenen bieden om de wereld van KAKU ten volle te verkennen.

Het spel is opgebouwd rond een oude fantasiewereld gebaseerd op de vier elementen wind, vuur, water en aarde. Spelers kruipen in de huid van Kaku, een jongeman uit de uitgestrekte besneeuwde bergen. Nadat hij per ongeluk voor een test is geslaagd, wordt Kaku gedwongen een avontuur aan te gaan met een magisch vliegend varken, Piji, om de kracht van de elementen terug te krijgen. Onderweg moet je op zoek naar geschikte wapens en uitrusting, en legendarische vaardigheden beheersen. Het is nu jouw lot om het op te nemen tegen krachtige monsters die de kracht van de elementen hebben geabsorbeerd!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com