SelectaPlay gaat first-person horror survival game Dark Atlas: Infernum op PC en Consoles publishen

Uitgever SelectaPlay nodigt je uit voor een reis naar de wereld van de Dark Atlas: Infernum, de first-person horror survival game van ontwikkelaar Night Council Studio. SelectaPlay is verantwoordelijk voor de wereldwijde uitgave van Dark Atlas: Infernum voor Xbox- en PlayStation-consoles en PC via Steam in 2024.

Na een golf van hevige elektrische stormen verschijnen er plotseling spookachtige mensachtige figuren in woonkamers, op straat, in parken, winkels en in kerken. Ze bewegen niet. Ze spreken niet. Ze reageren niet. Wetenschappers zijn verbijsterd, maar de ware tovenaars van onze tijd hebben visioenen, nachtmerries en voorspellende dromen gehad waarin de wereld uit elkaar valt en tirannieën woekeren en sekten, geheime organisaties en demonische culten een manier zoeken om controle te krijgen over wat er nog over is van de mensheid.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password