Seksuele geaardheid Ellie blijft intact in HBO-serie The Last of Us

Ellie’s seksuele geaardheid blijft volgens de maker van de aankomende televisieserie intact in de HBO-productie.

Eerder deze week werd aangekondigd dat HBO in samenwerking met Craig Mazin – de schrijver van de miniserie Chernobyl – en The Last of Us-maker Neil Druckmann een televisieserie maakt gebaseerd op de populaire gamefranchise.

Hoewel er nog niets bekend is over de casting of het script – behalve dat het eerste seizoen de eerste game als inspiratiebron neemt – vroegen fans zich op Twitter af of de seksuele geaardheid van Ellie, een van de hoofdpersonages in de games, onveranderd blijft in de serie. Ellie is namelijk homoseksueel.

Ellie’s seksuele geaardheid kwam niet ter sprake in The Last of Us, maar wel in de uitbreiding Left Behind. Daarin had ze een relatie met haar beste vriendin Riley. In de eerste beelden van het aankomende vervolg, The Last of Us: Part 2, is te zien dat Ellie een relatie heeft met het vrouwelijke personage Dina.

Het is nog niet bekend wanneer de HBO-serie in productie gaat of wanneer hij te zien is. The Last of Us: Part 2 komt op 29 mei uit voor PlayStation 4.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password