Seizoenspas Assassin’s Creed Odyssey bevat remaster van AC3

Ubisoft heeft bekendgemaakt wat spelers van Assassin’s Creed Odyssey krijgen als ze de seizoenspas kopen.

Eén van de dingen die spelers ontvangen met een seizoenspas is een remaster van Assassin’s Creed 3. De game speelt zich af in Amerika in de achttiende eeuw, aan het begin van de Amerikaanse Revolutie. De remaster – die ook los beschikbaar komt – moet in maart 2019 verschijnen en in 4K en HDR op PS4 Pro, Xbox One X en pc te spelen zijn.

In december verschijnt voor seizoenspashouders First Blade, een avontuur van “de eerste held die het iconische verborgen mes draagt en de geschiedenis verandert”. De tweede uitbreiding komt in de lente van volgend jaar uit en heet The Fate of Atlantis. Hierin bezoeken spelers de legendarische gezonden stad uit mythes en vechten ze tegen goddelijke vijanden.

De seizoenspas ontvangen spelers wanneer ze de Gold, Ultimate, Spartan en Pantheon versies van de game kopen. De seizoenspas kan ook los gekocht worden, maar daar is nog geen prijs van bekend.

Er komt ook gratis extra content naar Odyssey, dat onder andere uit nieuwe verhalen en in-game events bestaat. Zo komt er een episodische quest genaamd The Lost Tales of Greece, waarin “bekende gezichten en nieuwe personages uit de wereld van Assassin’s Creed Odyssey voorkomen”. Elke week verschijnt er ook een krachtig nieuw schip of moordenaar in de game die opgejaagd kan worden. Ook zullen er dagelijkse en wekelijks contracten beschikbaar zijn.

Ook keert de Discovery Tour-modus uit Origins terug. De modus laat spelers Griekenland ontdekken en geeft informatie over allerlei gebeurtenissen en gebouwen uit die tijd, zonder conflicten of een tijdlimiet. De modus moet ergens na de release van de game verschijnen. Tot slot komen er ook nieuwe monsterlijke wezens om te verslaan en een New Game Plus-modus na de lancering.

Assassin’s Creed Odyssey verschijnt op 2 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password