Seizoen 5 komt op 22 augustus naar Hearthstone Battlegrounds

De Battlegrounds Tavern wijkt dit seizoen af van de norm met de gloednieuwe Anomalies! Vanaf 22 augustus kun je de nieuwe held Thorim, Stormlord, uitproberen, evenals de nieuwe Anomalies-modificaties, 32 nieuwe minions (plus een aantal Tier 7-minions) en flitsende nieuwe cosmetica om te dragen terwijl je strijdt om de kroon!

NIEUW MECHANISME: ANOMALIES

  • Anomalies hebben hun intrede gedaan in de taverne en zorgen voor maffe regels in elk spel! Met meer dan 50 nieuwe anomalies – groot en klein – om te verkennen, zal elk spel fris aanvoelen!

WELKOM THORIM, STORMLORD

  • De inwoners van Azeroth komen samen om deel te nemen aan de gladiatorencompetitie van Hearthstone Battlegrounds. Onder hen is de nieuwe held Thorim, Stormlord, die de passieve heldenkracht ‘Choose Your Champion’ draagt: ontdek aan het begin van het spel een minion van niveau 7 die je kunt krijgen nadat je 65 goud hebt uitgegeven. Denk goed na en hou het lang genoeg vol om deze krachtige minion aan je groepje toe te voegen!

NIEUWE MINIONS

  • De minionpool bevat 32 nieuwe minions, compleet met een nieuwe golf dual-type-paren en gloednieuwe Tier 7-minions. Kijk voor meer details over minions op de aankondigingsblog.

GROTE COSMETICS

  • De Clash of Thunder-competitie komt naar de winkel! Aankondiger Gimblo fungeert als barman, met deelnemers als Sideshow Daryl, Scalper Tickatus, Spectator A.K.F en nog veel meer! Cosmetica zijn verkrijgbaar in de Battlegrounds Battle Pass Bundle en in de Battlegrounds shop.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password