Seizoen 2 van Modern Warfare II en Warzone 2.0 arriveert 15 februari

De update introduceert onder meer verbeteringen aan de stabiliteit van de game, audio, crashes, de interface, algemene game-ervaring en het evenwichtiger maken van bepaalde wapens.

De Battle Royale-modus ondergaat ook enkele aanpassingen: de gulag keert terug met 1 tegen 1, het economisch systeem, het looten van inventaris, loadouts en meer.

Alle aanpassingen staan gedetailleerd in volgende blog: https://www.callofduty.com/blog/2023/01/call-of-duty-modern-warfare-II-warzone-2-0-season-02-community-update

De update verschijnt op 15 februari.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password