Seizoen 2 van Dragon Ball: The Breakers is nu beschikbaar

Ontdek vanaf vandaag seizoen 2 van  Dragon Ball: The Breakers waaronder alle nieuwe content en personages.

Dragon Ball: The Breakers seizoen 2 bevat een nieuwe Raider, een nieuwe map, alsook extra transpheres en aanpassingsmogelijkheden. Nieuwe Survivor Skins zijn tevens beschikbaar naast nieuwe speelbare personages zoals Yajirobe, Chi-Chi en King Furry.

Seizoen 2 introduceert ook een nieuwe Dragon Tier, die je hoe meer je speelt beloont met onder meer de King Furry skin.

Speel als Vegeta, de Saiyan Prince, als nieuwe Raider in seizoen 2!
  • Eerst vorm: Saibaman

Bij het begin van elke wedstrijd speel je als een Saibaman. Er bevinden zich meerdere op de map waartussen je kan wisselen. Als de Saibamans HP 0 bereikt, of de tijd is op – ook al is de evolutie nog niet maximaal – evolueert de Saibaman automatisch. Een derde manier is om een Survivor vast te nemen en de skill “self-destruct” te gebruiken.

  • Tweede vorm: Nappa

Nappa kan zijn evolutie-energie vergroten door burgers uit te schakelen en Survivors te kwetsen. Wanneer Nappa over voldoende energie beschikt, of is verslagen door Survivors, neemt Vegeta het over.

  • Derde vorm: Vegeta

Vegeta kan op twee manieren transformeren in een Great Ape. Als eerste kan hij een Power Ball opwekken: dit is een actieve skill van Vegeta die een volle maan creëert om te transformeren in een Great Ape. Een tweede manier is om alle 7 Dragon Balls te verzamelen en vervolgens Shenron te vragen een volle maan te tonen.

Zowel Nappa als Vegeta beschikken over een eigen Scouter die alle Survivors in een bepaalde perimeter rond zich tonen. Nappa kan een Saibaman in de grond planten en Survivors in de val lokken. Vegeta kan dan weer zijn skill “Call Nappa” inschakelen om Survivors op te sporen. Deze skill is enkel beschikbaar als Nappa niet werd verslagen door de Surivors.

Nieuwe transpheres die worden geïntroduceerd met seizoen 2 van DRAGON BALL: THE BREAKERS zijn:

  • Goku (Super Saiyan)’s actieve skill: Instant transmission. Deze skill laat je toe te concentreren en focussen op waar je bondgenoten zich bevinden. Je kan deze vervolgens instant bereiken.
  • Gohan (Teen)(Super Saiyan)’s passieve Skill: Ki control. Deze skill verlaagt hoelang het Ki-effect (blauwe aura) standhoudt wanneer je door de Raider wordt gevangen tijdens het verstoppen.

Vegeta, Yajirobe en Chi-Chi zijn beschikbaar in de in-game shop, alsook als “Raider en Survivor Skin Set” die de drie combineert!

Naast nieuwe personages zijn er ook extra aanpassingsitems toegevoegd aan de in-game shop.  Er is ook een nieuwe map, “Rocky Field”, toegevoegd als gratis update.

De game is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en is compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password