Seizoen 2 in Hearthstone’s Battlegrounds brengt Quests, Magie en meer – Live op 30 augustus

Op 30 augustus komen er spannende nieuwe features naar Hearthstone Battlegrounds! Seizoen 2 brengt meer naar het speltype, waaronder de gloednieuwe Battlegrounds Track, Battlegrounds Season Pass, Battlegrounds Missies, Battlegrounds XP, Legendary cosmetics, hero en minion updates en een glimmend nieuw Magic of Azeroth cosmetic thema.

  • Battlegrounds Quests

De gameplay-mechanieken van Battlegrounds krijgen een nieuwe shakeup met Quests. Dit tijdelijke evenement geeft spelers een quest bij beurt vier, die ze kunnen voltooien om een krachtige beloning te verdienen die het spel een boost geeft voor de rest van de wedstrijd! De combinaties van quests en beloningen zijn willekeurig, zodat geen enkele wedstrijd hetzelfde is. Bovendien doen elf nieuwe minions mee aan de strijd, samen met twee nieuwe helden: de getalenteerde detective Murloc Holmes en moordslachtoffer Sire Denathrius.

  • Nieuw Battlegrounds Track en Season Pass

Battlegrounds biedt nu zijn eigen Track, waar spelers een schat aan Battlegrounds-specifieke emotes, cosmetica, strikes en meer kunnen verdienen. Om op het spoor vooruit te komen, verdien je XP met elk spel dat je wint en met het voltooien van missies, nieuwe taken die uniek zijn voor Battlegrounds. Voor nog meer goodies is er ook de Battlegrounds Season Pass, die kan worden gekocht met echt geld of Runestones, een nieuwe virtuele valuta voor Hearthstone. De Season Pass ontgrendelt twee extra heldenkeuzes en de premium beloningen op het circuit, waaronder cosmetica van hogere niveaus.

  • The Magic of Azeroth 

Voeg wat dazzle en pizazz toe met een nieuwe set cosmetica met magisch thema! Dit seizoen gaat de Magie van Azeroth van start, met veel glitter en glans om je esthetiek te verbeteren. In een nieuwe, alternatieve tijdlijn heeft de Duistere Vlucht een kruistocht gelanceerd om alle sporen van magie uit de samenleving te doven. Het is aan de Guardians of Azeroth, en hun bondgenoten, om de kracht in zich wakker te maken en de Magie van Azeroth te redden! Spelers krijgen de kans om te schitteren met nieuwe legendarische heldenskins en borden, die stemlijnen en animaties laten zien, maar ook van uiterlijk veranderen afhankelijk van je status op het slagveld.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password