Seizoen 2, hoofdstuk 2 voor Fortnite onthult

Hoofdstuk 2 van Fortnite’s seizoen 2 gaat officieel beginnen. Epic Games laat weten dat de patch aardig groot is. De eerste trailer en details zijn al onthuld. Op Twitter waarschuwt het Fortnite-account dat de patches van dit seizoen groter zijn dan normaal.

Dankzij een aantal dataminers is bekend geworden wat spelers in dit hoofdstuk kunnen verwachten. Aan het begin van het seizoen moeten spelers kiezen tussen team Ghost of team Shadow, de rest van het seizoen zal de speler dit team ondersteunen. De map van het hoofdstuk is inmiddels ook al online verschenen.

Tijdens het seizoen kunnen spelers missies voltooien die bonus skins zullen ontgrendelen voor de Battle Pass-personages. Er zullen ook een aantal “Limited Time Operations” zijn, de uitkomst van deze missies zullen blijvend invloed hebben op het eiland.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password