SEGA werkt samen met Anti Social Social Club voor Like a Dragon -streetwearcollectie

SEGA heeft een modesamenwerking aangekondigd met het wereldwijde streetwearmerk Anti Social Social Club. De collectie betoont eer aan de iconische Like a Dragon-gameserie van SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio en het nieuwste deel, Like a Dragon: Infinite Wealth. De collectie wordt uitgebracht op 2 maart 2024 om 17:00 uur in de online store van Anti Social Social Club.

De collectie is geïnspireerd door de gamepersonages Kazuma Kiryu en Ichiban Kasuga en is een unieke samenwerking voor Like a Dragon en de ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio. Ryu Ga Gotoku Studio heeft nog nooit eerder samengewerkt met het label Anti Social Social Club om de iconische ontwerpen en personages tot leven te brengen.

Like a Dragon, voorheen Yakuza, is een van de iconische franchises in het IP-portfolio van SEGA en wordt geleid door de bekwame ontwikkelaars van Ryu Ga Gotoku Studio. Het nieuwste deel in deze serie is Like a Dragon: Infinite Wealth, dat lovende kritieken heeft geoogst en de snelst verkopende game in de franchise is, met 1 miljoen verscheepte exemplaren wereldwijd in een week sinds de lancering op 26 januari 2024. Like a Dragon: Infinite Wealth speelt zich af in de diverse en levendige landschappen van een fictief Honolulu in Hawaï en biedt een frisse omgeving voor spelers, gekenmerkt door een mix van zonnige stranden en een bruisend stadsleven.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password