SEGA Releases First “Sonic Superstars Speed Strats” Episode

Om de cross-platform release van Sonic Superstars te vieren, brengt SEGA een geheel nieuwe serie “Speed Strats”-video’s uit voor het nieuwe 2D-actieplatformavontuur met hoge snelheid, waarin spelers tips en trucs krijgen om het meeste uit hun avontuur op de Northstar Islands te halen.

In de eerste aflevering van Sonic Superstars Speed Strats komen Sonic-fans meer te weten over de singleplayer-ervaring en de speelbare personages:

  • Core Four – Spelers kunnen in de huid kruipen van Sonic, Tails, Knuckles of Amy om de singleplayer-campagne elke keer een beetje anders te beleven. Elk personage beschikt over unieke vaardigheden, zoals Sonic’s Drop Dash en Tails’ kracht om te vliegen, Knuckles’ superkracht en Amy Rose’ Double Jump-beweging. Afhankelijk van wie ze kiezen, kunnen fans nieuwe aspecten van elk van de Zones in de game ervaren.
  • Plus nog één! – Na het voltooien van de verhaalmodus van Sonic Superstars wordt Trip, een vijfde personage, ontgrendeld in haar eigen singleplayer-campagne genaamd Trip’s Story – vol met nog moeilijkere vijanden en obstakels!
    Andere ervaringen om van te genieten – Single-spelers kunnen hun vaardigheden testen in de Time
  • Attack-modus om de snelst mogelijke tijd te halen in verschillende Zones, in de Battle-modus om vrienden en spelers over de hele wereld uit te dagen in verschillende minigames, of in speciale Character Act-stadia die uniek zijn ontworpen voor elk van de vier hoofdhelden en hun vaardigheden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password