SEGA onthult Sonic X Shadow Generations

Als onderdeel van PlayStation’s State of Play-uitzending onthulde Sonic X Shadow Generations, met een gloednieuwe Shadow-verhaalscampagne met nooit eerder vertoonde krachten en vaardigheden en een complete remaster van de originele Sonic Generations voor het nieuwste consoletijdperk. Verken tijd en ruimte in deze definitieve mix van Shadow, Classic Sonic en moderne Sonic-gameplay. Sonic X Shadow Generations wordt in de herfst van 2024 digitaal en fysiek uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Sonic X Shadow Generationsintroduceert een gloednieuwe verhaalcampagne voor Shadow waarin zijn oude aartsvijand Black Doom terugkeert en dreigt de wereld over te nemen. Fans kunnen als Shadow spelen en in zijn duistere verleden duiken om zijn innerlijke krachten te ontsluiten, zijn achtergrondverhaal te verkennen en het op te nemen tegen bekende vijanden om de wereld te redden en te bewijzen waarom hij bekend staat als de Ultieme Levensvorm!

En dat is nog niet alles! Sonic X Shadow Generations bevat ook een volledige remaster van het originele Sonic Generations, waarin nostalgie uit het iconische 2D-tijdperk van Sonic wordt gecombineerd met de zinderende spanning van de moderne 3D Sonic-gameplay. Het verhaal draait om Sonic en zijn vrienden terwijl hun universum in chaos wordt gegooid wanneer er een nieuwe bedreiging verschijnt, die hen meeneemt op een reis door de tijd en dimensies. Spelers kunnen dit avontuur opnieuw beleven met verbeterde beelden, nieuwe uitdagingen en meer bonuscontent!

Om het nieuws te vieren heeft SEGA een nieuwe trailer uitgebracht met een blik op de titel en actievolle beelden om fans enthousiast te maken voor de nieuwe toevoegingen die deze herfst verschijnen.
Ter ondersteuning van de onthulling van Sonic X Shadow Generations brengt SEGA op 15 februari het Shadow-kostuum voor Sonic in Sonic Superstars uit op alle ondersteunde platforms. Het kostuum is gratis voor alle Sonic Superstars-spelers en kan worden gebruikt in de Story Mode.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password