SEGA en Druski werken samen aan Like a Dragon: Infinite Wealth

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben samengewerkt met komiek en acteur Druski aan een nieuwe live-actiontrailer voor Like a Dragon: Infinite Wealth, een van de videogames van 2024 waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Laat Druski je gids zijn naar prachtige stranden en de duistere kant van het paradijs in deze aanstaande grootse RPG.
Twee uit het leven gegrepen helden samengebracht door het lot, of misschien wel door iets meer sinisters… Ichiban Kasuga is een niet te stoppen underdog die meer dan eens uit een absoluut dieptepunt omhoog wist te klimmen en Kazuma Kiryu is een gebroken man die tegen zijn laatste dagen aankijkt. Ervaar unieke, dynamische en snelle RPG-gevechten waarin het strijdtoneel je wapen wordt en alles geoorloofd is. Leef je uit in Japan en ontdek alles wat Hawaï te bieden heeft in een avontuur dat zich uitstrekt over de hele Stille Oceaan.

De nieuwste game uit de Yakuza-serie, Like a Dragon: Infinite Wealth, komt 26 januari 2024 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Windows en Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password