SEGA 3D Classics Collection komt naar Europa

De SEGA 3D Classics Collection komt naar Europa. In november krijgen gamers toegang tot de complete verzameling van klassieke SEGA-games in vernieuwde 3D-uitvoering voor de Nintendo 3DS.

In totaal bevat de verzameling negen klassieke games die eerder verschenen voor SEGA Mega Drive, GigaDrive en Master System, inclusief Sonic The Hedgehog, Thunder Blade, Galaxy Force II en Altered Beast. Al deze games hebben de  3D-bewerking gekregen.

Tussen de negen games zijn ook twee games die hun Europese 3DS-debuut beleven: Maze Walker en Power Drift. Daarnaast is toegevoegd Fantasy Zone II: The Tears of Opa-Opa, een uitbreiding van het geweldige Fantasy Zone II.

Alle games zijn gebundeld tot een prachtig pakket met artwork van Pokémon Art Director, Ken Sugimari. SEGA 3D Classics Collection is in Europa verkrijgbaar vanaf 4 november.

SEGA 3D Classics Collection

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password