Secret Files 2 nu uit op Nintendo Switch

Deep Silver heeft Secret Files 2 uitgebracht op Nintendo Switch. De game is beschikbaar via de Nintendo eShop voor €14,99. Naast deze release krijgt het al uitgekomen Secret Files Tunguska een grote patch die de speelbaarheid in handheld-modus drastisch verbetert.

Naast dit nieuws heeft Deep Silver ook onthuld dat Secret Files: Sam Peters spelers weer op een geweldig avontuur stuurt, op zoek naar een sensationeel verhaal in Afrika met journalist Sam in haar eigen verhaal. Secret Files: Sam Peters komt in zomer 2019 uit voor Nintendo Switch.

Hongersnood in Afrika, overstromingen in Zuidoost-Azië, economische crisis in Europa en burgeroorlogen in Zuid-Amerika; de wereld staat op het randje van de afgrond. Nina Kalenkow probeert dit allemaal te ontsnappen – en ontkomen aan haar gefaalde relatie met Max Gruber – op een nostalgische cruise naar Portugal. Ze is getuige van een moord in de haven van Hamburg waarna ze in een conflict wordt verzwolgen dat niet alleen over meerde continenten, maar ook meerdere eeuwen plaatsvindt.

Terwijl haar ex-vriend en wetenschapper Max tijdens zijn onderzoek naar Indonesische tempels onverklaarbare natuurrampen ziet, verdiept Nina zichzelf samen met een katholieke priester David Korell in de geheimen van een fanatiek broederschap dat het einde van de wereld voorspelt. Kan de kennis verborgen in het verleden de catastrofes van de toekomst voorkomen? Wat voor krachten liggen verborgen in een eeuwenoud document, waar mensen nog steeds om vermoord worden? Een verschrikkelijk geheim staat haar te wachten; en de wereld staat dichtbij een schokkende toekomst.
Reviewcodes voor Secret Files 2 zijn beperkt beschikbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password