Season Pass en Deluxe Edition voor Ace Combat 7

Bandai Namco heeft wat nieuwigheden omtrent Ace Combat 7: Skies Unknown onthuld. Om te beginnen is er een pre-order bonus, namelijk de Boeing F4-E Phantom II, naast drie andere skins. Deze pre-order bonus is er voor zowel pc (Steal), PS4 als Xbox One. PS4 krijgt ook nog Ace Combat Squadron Leader en Xbox One krijgt een gratis digitaal exemplaar van Ace Combat 6: Fires of Liberation.

Voorts zijn een Season Pass en Deluxe Edition aangekondigd. De Season pass bevat drie vliegtuigen en drie omgevingen, samen verpakt in één pakket aan 24,99 euro of apart verkrijgbaar voor 4,99 euro per item. Season Pass-eigenaars worden ook nog beloond met een extra Music Player mode.

De Deluxe Edition bevat de game en Season Pass, acht emblemen en het Lockheed F-104 Starfighter vliegtuig. Deze  Deluxe Edition wordt verkocht voor 94,99 euro.

Ace Combat 7: Skies Unknown verschijnt op 18 januari 2019 voor PS4 en Xbox One en op 1 februari voor pc via Steam.

 

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password