Season 2 Reloaded arriveert in Call of Duty: Modern Warfare III en Warzone

Land in Das Haus, een geremasterde en chaotische map, en richt verwoesting aan in het speltype Juggermosh, met alle Juggernauts, de hele tijd. Beproef je geluk in de nieuwe Zombies story mission, neem het op tegen een nieuwe Warlord, verzamel Schematics en bekijk de nieuwe mobiele POI in Fortune’s Keep en nog veel meer. Dit is Season 2 Reloaded.

Wat je moet weten over de Season 2 Reloaded content drop
In navolging van de enorme Season 2 content drop, is de mid-season update nu hier en brengt deze nog meer mogelijkheden voor chaos en vernietiging. Vecht in een compacte en chaotische 6v6 Multiplayer-map, verken overwoekerde en verontrustende mapvarianten en maak je klaar voor de speltypen Bounty en Juggermosh. Ga de volgende Zombies story mission, Dark Aether Rift en Warlord aan en verken het nieuwe mobiele Point of Interest en meer in Fortune’s Keep.

Ontgrendel twee nieuwe wapens, nieuwe Aftermarket Parts en nieuwe seizoensgebonden events en challenges. Er is nog veel meer te beleven in dit kolossale seizoen vol content.

De Season 2 Reloaded tussentijdse seizoensupdate is nu beschikbaar op alle platforms.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password