Sean Bean laat zien hoe ‘de wereld altijd je beste wapen is’ in de HITMAN 2-lanceringstrailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben de officiële HITMAN 2 lanceringstrailer uitgebracht, met de internationale acteur Sean Bean in de hoofdrol. In de nieuwe live-actiontrailer laat Bean zien hoe belangrijk vindingrijkheid en improvisatie is voor de echte huurmoordenaar, met een reeks alledaagse voorwerpen die in HITMAN 2 gebruikt kunnen worden als dodelijke wapens. Van explosieve badeendjes en transistorradio’s tot keukenspullen en flamingokostuums: de wereld is écht je wapen. Niemand weet dit beter dan de meesterlijke Agent 47, die aan het eind van de video een onopvallende verschijning maakt met een dodelijke verrassing voor meneer Bean.

Bean speelt ook de hoofdrol in de eerste Elusive Target-missie voor HITMAN 2. Hij kruipt in de rol van de voormalige MI5-agent Mark Faba, oftewel de beruchte ‘Undying’: een freelance huurmoordenaar met een meesterlijke reputatie voor het in scène zetten van zijn eigen dood. Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, genaamd The Undying, komt uit op 20 november, een week na de lancering van HITMAN™ 2 op 14 november. De missie zal slechts beperkte tijd duren.

Elusive Target-missies zijn unieke, lucratieve contracten die gratis zijn voor alle spelers. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld. Zodra Elusive Target No. 1 beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba (oftewel Sean Bean) tegen zien te houden voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami. Als iemand Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47 wel.

HITMAN 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password