SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE lanceert vandaag, met een reis vol actie door het Gundam-universum

Bandai Namco Europe, de toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van videogames, kondigde vandaag de lancering aan van SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, een RPG boordevol actie waarin belangrijke momenten uit het GUNDAM-universum opnieuw worden gecreëerd. Van Mobile Suit Gundam tot Iron-Blooded Orphans, SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE brengt verschillende verhaallijnen samen die spelers beroemde scènes en gevechten uit de eerbiedwaardige anime-serie laten herbeleven. SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Windows pc en STEAM. Pre-orders voor digitale edities zijn nu live en omvatten verschillende niveaus van bonussen zoals vrij te spelen missies, nieuwe speelbare eenheden en andere exclusieve content wanneer deze beschikbaar komen.

In SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE moeten spelers hun krachten bundelen om een vervormde wereld te corrigeren, door breuken in de tijd te overbruggen die bekend staan als “Historical Breaks” om de ware tijdlijn van elke Gundam-serie te herstellen. Elke missie bevat single-player en multiplayer actie, zodat maximaal drie spelers samen kunnen werken om vooruitgang te boeken in de game. SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE bevat ook een progressiesysteem waarin spelers hun Mobile Suits moeten ontwikkelen, verbeteren en versterken met blauwdrukken die ze tijdens hun missies hebben verkregen. De game biedt snelle gevechten en spelers hebben voor elke Mobile Suit een verscheidenheid aan mêlee- en afstandsaanvallen, combo’s en speciale aanvallen op basis van lading in hun arsenaal.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password