SCUM lanceert update The Horde 0.95

Jagex en Gamepires hebben vandaag The Horde gelanceerd voor multiplayer survival game SCUM. Deze update brengt een verbeterd tutorialsysteem voor nieuwe en terugkerende spelers, nieuwe wapens en attachments, een herwerking van het craftingsysteem en de terugkeer van de favoriete pick-uptruck.

SCUM’s 0.95 update, The Horde, verwelkomt nieuwe spelers en introduceert de Survival Codex, een nieuwe in-game database met alle essentiële informatie die een speler nodig heeft om te overleven en te gedijen in de wereld van SCUM, van bewegingsbesturing en overlevingsvaardigheden tot het bouwen van basissen en attributen. Daarnaast voegt de update nieuwe Survival Tips toe, die tijdens het spelen regelmatig verschijnen om nuttige informatie te geven op basis van de huidige situatie van de speler. Crafting is ook herwerkt voor een betere gebruikerservaring.

De update brengt ook een herziening van het spawnen van vijanden met zich mee, waarbij nieuwe bedreigingszones worden geïntroduceerd: laag, gemiddeld en hoog. In zones met een hoge dreiging is waardevolle buit te vinden, samen met gevaarlijkere vijanden. Spelers zullen dus een afweging moeten maken tussen risico en beloning als ze deze nieuwe dreigingen het hoofd bieden.

Na de update van vandaag zijn spelers beter uitgerust dan ooit, met nieuwe wapens en voertuigen. Langdurige spelers zullen blij zijn met de populaire Pickup-truck, die terugkeert in The Horde. Spelers kunnen de boel ook op scherp zetten met de nieuwe geïmproviseerde vlammenwerper of hard toeslaan met de moderne SCAR-L. Degenen die op zoek zijn naar een sluipere optie zullen genieten van de nieuwe .45 ACP Suppressor voor vuurwapens die .45 ACP-munitie gebruiken en de PU Scope voegt bereik toe aan het Mosin-geweer.

Last but not least brengt deze update ook prestatieoptimalisaties en de implementatie van de nieuwste Nvidia DLSS-versie, naast de Nvidia frame-generatie voor de Nvidia 4xxx-serie.

Ook lanceren we vandaag de Male Hair Deluxe DLC en de Dance Pack DLC. Of spelers nu hun moves willen laten zien op de dansvloer of naar de kapper willen voor een nieuwe look, met deze twee nieuwe DLC’s zit je goed. Elke DLC is vandaag verkrijgbaar op Steam voor €6,89.

SCUM is een multiplayer overlevingsgame met open wereld die een ongekend niveau van personageaanpassing, controle en progressie biedt, waarbij kennis en vaardigheden de ultieme wapens zijn om te overleven op de lange termijn. Spelers kruipen in de huid van een gevangene die gedwongen wordt om voor zijn leven te vechten in een bloeddorstige tv-show en verdienen onderweg de steun van kijkers, producenten en bedrijfssponsors.

SCUM is nu te spelen in Early Access op Steam met 50% korting tot 7 december.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password