Scoor vaker zeldzame loot tijdens het Borderlands 3 ‘Rare Chest Riches’ mini-event

Goed nieuws, Vault Hunters! We hebben een nieuw mini-event dat jullie kant op komt later vandaag, samen met veelgevraagde aanpassingen aan de Takedown difficulty scaling en de spawn en drop rates van zeldzame vijanden.

Samenvallend met het einde van ons huidige Farming Frenzy event start het nieuwe Rare Chest Riches mini-event vandaag, 30 januari, en gaat door tot en met 13 februari. Tijdens dit mini-event droppen alle Rare Chests zeldzame loot in een verhoogd tempo, wat je een betere kans zal geven om Legendary items te ontvangen.

Deze verhoogde drop rate zal ook van toepassing zijn als je een Twitch streamer een Rare Chest ziet openen, ervan uitgaande dat jullie allebei de ECHOcast Twitch Extension aangezet hebben. Rewards die je scoort terwijl je naar streamers kijkt, zullen de volgende keer dat je Borderlands 3 speelt op je wachten in je in-game mailbox. Als je het nog niet hebt gedaan, dan kun je hier klikken voor instructies om je SHiFT en Twitch accounts met elkaar te linken, zodat je ECHOcast rewards kunt ontvangen.

Het Rare Chest Riches event zal later vandaag beginnen op PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc zodra de hotfix uit wordt gerold om 18:00 uur Belgische tijd. Het event zal tot donderdag 13 februari 17:59 uur Belgische tijd duren.

Fans zullen enthousiast zijn om te horen dat de hotfix van vandaag ook permanent de spawn en drop rates van Rare Spawns, Hammerlock Hunts en Targets of Opportunity verhogen, wat hun Legendary drop rates en Anointed kansen gelijk trekt met bazen. Daarnaast zal het huidige Takedown at the Maliwan Blacksite scaling event, dat automatisch de moeilijkheidsgraad van de missie schaalt om het formaat van de player party te matchen, voor altijd gecontinueerd worden. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat dit tot vandaag zou duren.

Vanaf nu zullen de moeilijkheid van Takedown of the Mailwan Blacksite en alle toekomstige Takedowns automatisch schalen, terwijl de aankomende Februari Update een nieuwe machine zal toevoegen die je toestaat om True Takedown Mode aan te zetten. True Takedown Mode zet Takedown terug naar de oorspronkelijke moeilijkheidsgraad, die was ontwikkeld met 4-player co-op in gedachten, voor een extra uitdaging. Zodra geïmplementeerd, zal deze nieuwe machine geplaatst zijn aan de rechterzijde van de deur die je uit de luchtsluis leidt, aan het begin van de map.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password