Sci-Fi FPS “RIPOUT” nu uit op Steam Early Access

3D Realms en Pet Project Games kondigen met trots aan dat RIPOUT, de co-op sci-fi horror FPS, nu beschikbaar is in Steam Early Access. Bereid je voor op de verschrikkingen van de toekomst als je ontwaakt uit een cryogene sluimer en ontdekt dat schepen die ooit door mensen werden bewoond, zijn overgenomen door gemuteerde monsters. Neem het alleen op tegen de gemuteerde verschrikkingen of vorm een team van maximaal 3 spelers en schakel monsterlijke vijanden uit terwijl je uitzoekt wat er is gebeurd en op zoek gaat naar Sanctuary, het laatste bastion van de mensheid.

De early access-versie van RIPOUT bevat de meeste functies, de meeste vijandentypen en coöperatieve gameplay. Tijdens de early access-periode krijgt de game verschillende contentupdates met allerlei nieuwe functies, zoals nieuwe vijanden en wapens, nieuwe missies en nog veel meer op basis van de feedback die de community heeft ontvangen.

RIPOUT is beschikbaar in early access op Steam. De game is ook in ontwikkeling voor consoles en zal profiteren van de feedback van de community tijdens de early access.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password