Schitter vanuit de schaduw met de nieuwe Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition

Xbox is verheugd om vandaag zijn geheel nieuwe controller te onthullen, de Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition. Deze controller is een eerbetoon aan de ontwerpen van de Shadow serie van de Xbox One en heeft een verfijnde goud- naar-zwart metallic afwerking op de top case. Afgezien van de topcase en het D-Pad is de rest van de controller bedekt met carbonzwart, waardoor de gouden elementen worden benadrukt.

Deze elegante controller wordt geleverd met alle belangrijke functies waar gamers van houden in onze huidige generatie controllers. De metallic gouden hybride D-Pad zorgt voor een soepele, aangename en nauwkeurige aanraking. De met rubber beklede grips met diamantpatroon aan de zijkant en de getextureerde grip op de triggers, bumpers en achterkant van de behuizing bieden de extra ondersteuning die nodig is om de controle te behouden tijdens gamesessies.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password