Schiet, bouw berijdbare robots, bouw basissen in open-wereld survival game Karagon

Karagon, de open-wereld survival robot-rijden, crafting shooter game van ontwikkelaar Tbjbu2, arriveert in Steam Early Access voor Windows PC op dinsdag 14 februari 2023.

Betreed een meeslepende, gevaarlijke open wereld die wordt bewoond door robotachtige wezens. Doorkruis uitgestrekte biomen, ga op zoek naar waardevolle ambachtelijke middelen in de wildernis en vervallen gebouwen met meerdere verdiepingen, en zoek de perfecte plek om een uitvalsbasis te bouwen voordat je aan het volgende avontuur begint, alleen of met vrienden op community-servers.

Verander eenvoudig gereedschap in een indrukwekkend arsenaal elementaire wapens, bepantsering en melee wapens door technologielagen te doorlopen en hoogwaardige crafting-onderdelen te verzamelen. Beweeg je door steeds gevaarlijkere locaties vol geheimen om te ontdekken en dodelijke robots om te vernietigen. Verzamel buit en houd deze veilig door een modulair basisbouwsysteem te beheersen om een zeer aangepast hoofdkwartier te maken of een van de bestaande structuren op de kaart over te nemen en te versterken.
Bereid je voor op onvoorspelbare uitdagingen tijdens het plunderen en scharrelen. Door elementen geïnfecteerde robots liggen op de loer in gebouwen met meerdere verdiepingen, wachtend om nietsvermoedende avonturiers aan te vallen die op jacht zijn naar waardevolle voorwerpen en zeldzame schema’s. Vecht terug door op hun zwakke plekken te schieten en te hacken om de vijanden te verslaan en waardevolle machineonderdelen veilig te stellen.

Keer het tij en heers over de kaart door berijdbare robots te maken die enorme afstanden kunnen overbruggen. Leid ze naar gevaarlijke locaties en ga de strijd aan met de meest indrukwekkende machines. Balanceer verkenning, gevechten en dynamische vijandelijke varianten in een meeslepende open-wereld overlevingstocht bepaald door de keuze van de speler.

“Karagon combineert veel van de beste aspecten van open-wereld en survival games om een expansieve en uitnodigende ervaring te creëren vol first-person schieten, gebouwen om te verkennen en robots om te berijden,” aldus ontwikkelaar Tbjbu2. “Ik ben verheugd om spelers uit te nodigen in de wereld van Karagon wanneer deze op 14 februari naar Steam Early Access komt!”

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password