Schattige en knuffelbare Slot-Managing Roguelike RP7 onthult zijn eerste gameplaytrailer

RP7, de buitengewoon schattige slot-managing roguelike ontwikkeld door Turtle Cream en uitgegeven door IndieArk, betovert een nieuw type dungeon crawler met de onthulling van een geheel nieuwe gameplay trailer waarin de kern van de gameplay loop, meerdere personageklassen, boss battles en nog veel meer wordt getoond. Een nieuwe demo van de game is vandaag beschikbaar op Steam.
In RP7 nemen storytelling en gameplay een nieuwe en onverwachte vorm aan. In plaats van je personage te besturen, kun je zeven willekeurige ontmoetingsslots rollen om het unieke verhaal van je personage te creëren. Rol en herrol elke stap van je reis terwijl je vooruit plant. Met één eenvoudig mechanisme ervaar je oneindige RPG-gameplay en nieuwe scenario’s bij elke run. Vecht tegen monsters, verzamel goud en schatten, bouw je uitrusting en vind je vermiste kikker!

RP7 heeft een unieke besturingsmethode waarbij alle invoer gebeurt op één enkele rij van je toetsenbord, horizontaal uitgestrekt zoals de knoppen op een gokkast. Je personage beweegt automatisch vooruit, het is aan jou om vooruit te plannen en de vakjes te kiezen die invloed hebben op je personage. Kies om te vechten of te verdedigen, te helen of nuttige voorwerpen te verzamelen terwijl je personage vooruit laadt en reageert op je input.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password