Schattig puppy’s-avontuur ‘Little Friends: Puppy Island’ verschijnt op 27 juni voor Nintendo Switch & pc

Word vrienden met schattige puppy’s en verken een beestachtig leuk eiland vol avonturen in Little Friends: Puppy Island. Deze nieuwe game in de populaire Little Friends-serie verschijnt op 27 juni voor Nintendo Switch™ en pc.

Verken een paradijselijk eiland en word vrienden met negen unieke puppy-rassen, inclusief shiba’s, labradors, corgi’s, husky’s, teckels en meer. Verken samen met je hondjes diverse locaties, graaf schatten op, bouw een steeds groter vakantiepark, en verzorg schattige pups in tropische omgevingen.

Kleed je puppy’s aan met meer dan 350 kostuums en accessoires, verken uitgestrekte stranden, besneeuwde bergen, kersenbloesem-heiligdommen en meer. Verzorg je puppy’s door ze te wassen, borstelen, voeden, uit te laten en met ze te spelen. Vind de perfecte locaties om winkeltjes en activiteitenstations te bouwen, en train je hondjes in gehoorzaamheid, behendigheid, vriendelijkheid en meer om er de ultieme puppy-sterren van te maken.
FEATURES:

  • Little Friends Op vakantie! – Beleef een spannend avontuur om de zorg voor je puppy’s een nieuwe dimensie te geven! Verken een compleet paradijselijk eiland, vind spannende nieuwe locaties, graaf schatten op en ga het avontuur aan met je nieuwe Little Friends.
  • Verken Puppy Island! – Ga met je trouwe maatje op avontuur op een eiland vol puppy’s! Verken uitgestrekte stranden, besneeuwde bergen, kersenbloesem-heiligdommen en meer! Wat ga jij allemaal ontdekken?
  • Word vrienden met puppy’s! – Sluit vriendschap met 9 verschillende hondenrassen en vind de perfecte metgezellen om mee op avontuur te nemen! Ontdek steeds weer nieuwe puppy’s en neem ze mee naar huis om ze te verzorgen. Maak foto’s met de in-game camera om je mooie momenten voor altijd te bewaren.
  • Bouw het ultieme puppy-paradijs! – Ontdek nieuwe locaties op het eiland en plaats nieuwe winkels voor speelgoed, kleding en accessoires om geweldige nieuwe spullen voor je puppy’s te ontgrendelen!
  • Verzorg je puppy’s! – Zorg goed voor je puppy’s door ze te wassen, borstelen, voeden en met ze te spelen! Verbeter hun gehoorzaamheid, behendigheid, uithoudingsvermogen en meer door hun stats in level te laten stijgen, en krijg toegang tot nieuwe delen van het eiland.
  • Verkleed je pup! – Met meer dan 350 kleurrijke kostuums en accessoires, kun je elke puppy je eigen, unieke stijl geven! Geef je puppy’s de gewenste look door ze aan te kleden met tiara’s, jurken, hanenkammen, zonnebrillen en vele andere voorwerpen!

Little Friends: Puppy Island is een schattig puppy-avontuur waar spelers van alle leeftijden van kunnen genieten,” zegt Katie Clark, Senior Product Manager van Fireshine Games. “Door de mogelijkheden van een traditionele puppy-sim te combineren met een avontuurlijk eiland, is Little Friends: Puppy Island groter en nog schattiger dan het populaire Little Friends: Dogs & Cats. We kunnen niet wachten tot iedereen in juni zijn nieuwe puppy-vriendjes gaat ontmoeten!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com