Schaaldiergevechten beginnen als Fight Crab 2 vandaag in Early Access lanceert

Fight Crab 2, de op fysica gebaseerde schelpdierbrawler ontwikkeld door Calappa Games en uitgegeven door PLAYISM, lanceert vandaag op PC via Steam Early Access.

Aanschouw een man… op een krab… op een motor! Vecht voor de titel van King Crab, trek een ondoordringbaar harnas aan, bestijg onsterfelijke schaaldieren en knal tegenstanders overhoop in verschillende vernietigbare levels.

Ren en vecht door 14 arena’s, waaronder oude dorpen, platformen zonder bomen, basketbalvelden en tuinen vol groenten. Klim op krabben om op moeilijk bereikbare plekken te komen. Activeer te voet speciale gebeurtenissen in de levels of sleep voorwerpen binnen het bereik van je schelpdieren voor een strategisch voordeel.

Met meer dan 90 wapens en spreuken kun je tientallen combinaties van twee wapens en meerdere gevechtshoudingen combineren en verwoestende spreuken uitspreken om je eigen vechtstijl te creëren. Gebruik messen voor de korte afstand, bokshandschoenen, defensieve schilden, kanonnen voor de lange afstand en rust mythische relikwieën uit zoals de Excalibur, Nimbus Clouds, Beam Sabers en meer.

Rust meer dan 40 passieve en actieve vaardigheden uit voor strategische voordelen, zoals extra verdediging, verhoogde snelheid of het automatisch oppikken van wapens.

Voed een robuuste, stoere vechter op en beklim de ladder van de Crab League in het speltype Career. Verhoog je gewicht, taaiheid, grijpkracht en behendigheid en neem het op tegen zowel concurrerende schaaldieren als ondeugende monsters. Klaar voor de grote competities? Ga de strijd aan met anderen in een 1v1 in casual en ranked matches of party met maximaal 5 spelers in Room Matches en casual tegen vrienden!

Terwijl je in de rij staat voor een wedstrijd, kun je ook andere speltypen spelen, zoals Challenges, Training Mode, Tutorial en Career Mode.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password