Scarlet Nexus wordt gelanceerd op 25 juni, pre-orders nu beschikbaar

Pre-orders voor Scarlet Nexus zijn nu beschikbaar! De game is vanaf 25 juni 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (digitaal).

Begin je avontuur met ofwel Yuito Sumeragi, een energieke rekruut uit een prestigieuze politieke familie, of Kasane Randall, de mysterieuze verkenner wiens kracht en vaardigheid grote bekendheid hebben verworven onder de OSF. Omdat hun verschillende ervaringen met elkaar verweven zijn, onthul je het volledige verhaal en ontgrendel je alle mysteries van Scarlet Nexus die gevangen zitten tussen technologie en paranormale gaven.

Bekijk de nieuwste trailer die iets meer onthult over Kasane en haar groepsleden, evenals de teaser van de aankomende Scarlet Nexus-animatieserie geproduceerd door Sunrise.
Scarlet Nexus zal beschikbaar zijn in de Standard-, Deluxe- en Guardians-editie met een bonus voor vroege aankoop – beschikbaar voor pre-order in digitale winkels en alleen bij deelnemende retailers.
  • De Deluxe Edition (alleen digitaal) bevat:
    Scarlet Nexus-game, een Digital Art Book, de originele soundtrack, speciale Battle Attire-set -Red-, Cosmetic ‘The Other’ en SAS-plug-in
  • De Guardians Edition (exclusief bij de BNEE E-commerce Store) bevat:
    Scarlet Nexus-game, 3 Art Prints, een hardcover Art Book, OSF Sticker, een steelbook en alle digitale items uit de Deluxe Edition.
  • Pre-order bonus omvat:
    Speciale gevechtskledingset -Audio-, cosmetische “Dream Catcher”, cosmetische “Face Vision Seal” en bevestigingsset “Baki”.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password